One Stop Engine Shops Motorgaranti Betingelser:

1: One stop engine shop yder 14 Dages motorgaranti på alle motorer, og motorrenovering medmindre der eksplicit står i salgs annoncerne, at der ikke er motorgaranti på den en pågældende motor, ligesom der også i de pågældende salgsannoncer af motorer, kan være visse forbehold som er undtaget fra garantien, forbeholdene skal eksplicit fremgå af anonncen før de er gældende, ved motorrenovering skal cylinder kit, været skiftet til nyt, før der er motorgaranti på denne ydelse.

2: Denne motorgaranti er gældende 14 dage og frem, fra leveringsdatoen og ikke salgsdatoen.

3: Motorgarantien er gældende for fejl og eller mangler som skyldes One stop engine shop arbejde på motor, inden for den pågældende tidsperiode på 14 dage fra leveringsdatoen.

4: Vil kunden gøre brug af motorgarantien, skal kunden selv sørge for, at returnere motoren, og i samme stand som da den blev leveret eller afhentet, returingen skal ske til One stop engine shop adresse på salgs fakturaen medmindre andet er aftalt. Viser det sig ved undersøgelsen af motoren, at der er fejl og eller mangler ved motoren, som skyldes One stop engine shops arbejde herpå, vil motoren blive udbedret uden omkostninger for kunden, og tilbage leveringen inden for DK-grænser vil ligeledes være gratis, i disse pågældende tilfælde for kunden.

5: Har en kunden gjort brug af motorgarantien og derved undersøgelse af motorer viser sig ikke at være fejl og eller mangler ved motoren, vil kunden blive pålagt et undersøgelsesgebyr på 200kr plus moms, forinden motoren udleveres til kunden igen.

6: Har en kunden gjort brug af motorgarantien og derved undersøgelse af motorer viser sig at være fejl og eller mangler, men at disse skyldes kundens misbrug eller fejlbrug af motoren, vil kunden blive pålagt et undersøgelsesgebyr på 200kr plus moms, inden motoren udlevere til kunden igen, kunden vil blive forelagt et overslag over hvad det vil komme til at koste kunden, at få udbedret fejl og eller manglerne ved motoren, hos One stop engine shop, dette overslag er inkluderet i undersøgelsesgebyret, og er ikke forpligtende for kunden.

7: One stop engine shops 14 dages motorgaranti er ikke gældende i alle tilfældene, hvor der er sket varmesættelse, af stemplet i cylinderen, da dette åbenbart er fejl brug af motoren, ved f.eks. At køre med forkerte indstillinger af karburatoren, manglende tilkørsel af nyt cylinder kit, eller manglede 2takts olie eller forkert bladning af 2takts olie osv.